• Home
  • Schilderij laten maken

Gepersonaliseerde kunst

Unieke kunstkaart

Gespecialiseerd in maatwerk

Wanneer u ervoor kiest om een schilderij door Saskia te laten maken, creëert u een persoonlijke sfeer in de ruimte. Het is leuk om een origineel schilderij in huis op te hangen. Hierdoor wordt een huis écht een thuis. Dit is tevens een aardig gebaar om cadeau te doen.

Bent u benieuwd naar de kunst van Saskia Lensink?

Een realistisch schilderij laten maken is een origineel idee

Een herinnering vereeuwigt u op een andere manier door een schilderij door Saskia Lensink te laten maken. Zij schildert in haar atelier en op locatie mensen, landschap en bloemen. Een mooi portret, een voor u bijzondere locatie of gebouw of een mooie bos bloemen: Saskia maakt er graag uw schilderij van. Het is ook mogelijk om een muurschildering te maken. Geef aan wat u wilt en zij maakt een ontwerp. Dit kan in overleg aangepast worden. Ze heeft een paar dagen nodig om deze schildering ter plaatse te maken. Op die manier maakt u elke ruimte op een andere wijze persoonlijker.

Leg uw herinnering vast op een unieke manier

Voeg een uniek schilderij toe aan uw interieur en kies ervoor om dit schilderij door Saskia Lensink te laten. Graag bespreekt zij van tevoren uw wensen voor het schilderij. Stuur een e-mail naar saskialensinkart@gmail.com of vul het contactformulier in. Zij maakt graag een uniek aandenken voor in huis.