Wilt u een portret van uzelf of van iemand anders laten tekenen? Dat kan! U kunt kiezen voor een portrettekening of een portretschilderij. Bij voorkeur maakt Saskia een portret van iemand die voor haar poseert in Amsterdam. Zo leert zij de persoon en zijn of haar mimiek kennen. Deze informatie helpt haar bij de uitwerking van het portret.

Een portret op afstand laten tekenen is een optie

Het is ook mogelijk om een portret te laten tekenen zonder dat iemand voor Saskia poseert. De tekening of het schilderij voor het portret kunt u door haar laten maken door foto’s aan te leveren. Houdt u uw cadeau liever geheim? Dan kiest u samen met Saskia verschillende foto’s van de desbetreffende persoon. Het is hierbij van belang dat de lichtval, de licht-donkerverhouding en de natuurlijke houding duidelijk naar voren komen.

Persoonlijk schilderij in huis

Het is heel leuk om een portret als schilderij van uzelf of een ander te laten maken. Geef het schilderij een fijne plek aan de muur of zet deze ergens in huis neer. Als u niet zeker weet of iemand een portret als schilderij wil krijgen, is het wellicht een toegankelijker cadeau om een portrettekening te geven. Ook kan Saskia een schilderij maken van bijvoorbeeld een gebouw of geliefde locatie in de buurt. Saskia Lensink maakt onder andere schilderijen van landschappen.

Wilt u meer weten? Neem contact met haar op!

Neem contact met op met Saskia Lensink om een portretschilderij of portrettekening te laten maken. U bereikt haar via saskialensinkart@gmail.com of via haar contactformulier. Een portret laten tekenen varieert qua prijzen. Bespreek daarom de mogelijkheden van een portrettekening of portretschilderij met Saskia. Dan overlegt u samen met Saskia over de materialen en over het formaat van het portret.