Wilt u een portret van uzelf of van iemand anders laten tekenen? Dat kan! U kunt ervoor kiezen om als schilderij een portret te laten maken. Ook kan het portret een tekening zijn. Bij voorkeur maak ik een portret van iemand die voor mij poseert in Amsterdam. Zo leer ik de persoon en zijn of haar mimiek kennen. Deze informatie helpt mij bij de uitwerking van het portret.

Een portret op afstand laten tekenen is een optie

Het is ook mogelijk om een portret te laten tekenen zonder dat iemand voor mij poseert. De tekening of het schilderij voor het portret kunt u door mij laten maken door foto’s aan te leveren. Deze foto’s maak ik van u of iemand anders bij mij op locatie in Amsterdam. Houdt u uw cadeau liever geheim? Dan kiezen wij samen verschillende foto’s van de desbetreffende persoon. Het is hierbij van belang dat de lichtval, de licht-donkerverhouding en de natuurlijke houding duidelijk naar voren komen. Wilt u wel een portret geven, maar deze niet laten tekenen van u of iemand anders? Kies dan voor een van mijn bestaande portretten. Wellicht zit hier een leuke decoratie voor aan uw muur bij.

Persoonlijk schilderij in huis

Het is heel leuk om een schilderij van uw portret te laten maken. Geef het schilderij een fijne plek aan de muur of zet deze ergens in huis neer. Een schilderij kunt u van een portret of van iets anders laten maken. Ik, Saskia Lensink, maak onder andere schilderijen van natuurlandschappen. Wellicht is dit een toegankelijker cadeau als u niet zeker weet of iemand een portret wil laten tekenen of schilderen. Bovendien kan ik ook een schilderij maken van bijvoorbeeld een landschap in de buurt.

Wilt u meer weten? Neem contact met mij op!

Neem contact met mij op om een schilderij of tekening als portret te laten maken. U bereikt mij via saskialensinkart@gmail.com of via mijn contactformulier. Een portret laten tekenen varieert qua prijzen. Daarom is het raadzaam om de mogelijkheden met mij te bespreken. Dan overleggen wij samen over de materialen die ik gebruik en over de grootte van het portret.