Voor een kinderkamer maak ik een muurschildering naar wens van afwasbare latex en kleurmeningen. Ik schilder elk onderwerp voor een muurschildering in huis. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een persoonlijke schildering of voor een landschap. In een kinderkamer verwerk ik veelal stripfiguren, sprookjesfiguren en dieren in de muurschildering.

U creëert sfeer in de kinderkamer met een muurschildering

Een muurschildering voegt veel toe in huis. Het zorgt voor meer sfeer en ambiance. Zeker in een kinderkamer voelen kinderen zich meer thuis met een mooie muurschildering. In een gesprek bespreken wij de wensen van u en uw kind(eren). Ik maak vervolgens een ontwerp. Dit krijgt u te zien voordat ik de muurschildering in huis aanbreng. Wilt u het een en ander aanpassen aan het ontwerp? Dan kan dit. Pas na goedkeuring ga ik aan de slag. Een muurschildering in één kamer in huis is meestal binnen een dag klaar, tenzij de schildering groter of ingewikkelder is.

Andere schilderijen voor aan de muur

Het is leuk om een muurschildering op een muur te hebben. Is dit een te grote stap? Dan haalt u gewoon andere schilderijen van mij uit Amsterdam in huis. Het voordeel van losse schilderijen is dat u deze kunt blijven verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan:

Leer mij alvast beter kennen en bekijk mijn curriculum vitae. Zo weet u welke verwachtingen u van mij kunt hebben.

Maak van de kinderkamer een fijne en creatieve ruimte

Zet Saskia Lensink in voor een muurschildering ergens in huis of in de kinderkamer. Van tevoren spreken wij een bepaald bedrag af. Dit bedrag blijft onveranderd, onafhankelijk van het aantal uur dat ik werk. Voor meer informatie stuurt u mij een e-mail op saskialensinkart@gmail.com of vult u mijn contactformulier in.