• Home
  • Canvas schilderij met bloemen

โœ“ Gepersonaliseerde kunst

โœ“ Unieke kunstkaart

โœ“ Gespecialiseerd in maatwerk

Naast schilderen op doek, maakt Saskia Lensink met enige regelmaat op canvas een schilderij met bloemen. Zij vindt het leuk om af te wisselen met materialen. Zo heeft u ook ruime keuze. Bloemen voegen veel toe aan het interieur. Des te leuker is het om een bloemenschilderij in huis te hangen. Deze bloemen vergaan nooit, waardoor u er altijd plezier van heeft. Koop gerust meerdere schilderijen en wissel de bloemstukken met elkaar af.

Bent u benieuwd naar de kunst van Saskia Lensink?

Een kleurrijk canvas schilderij met verschillende bloemen

Op canvas komt een schilderij met bloemen goed tot zijn recht. De kleuren en het licht-donkercontrast blijven mooi. Elke bloem ziet erop zichzelf realistisch uit, waardoor Saskia’s schilderijen er natuurgetrouw uitzien. Het blijft wel een schilderij, dus het schilderachtige komt ook duidelijk naar voren in haar schilderijen. Naast een fleurig canvas schilderij met kleurrijke bloemen, schildert Saskia ook diverse andere dingen. Zo schilderde zij locatie of in haar atelier in Amsterdam al:

Bestel het schilderij voor meer kunst in huis

Kies voor een mooi canvas schilderij met prachtige bloemen. Als u er een paar bestelt, wisselt u gemakkelijk af om de zoveel tijd. Zo hangt er elke paar maanden een andere bos bloemen in uw woonruimte. Saskia’s “bloemen” verstuurt u ook als unieke kunstkaart. Zo geeft u iemand een leuke kaart cadeau. Heeft u behoefte aan meer informatie of heeft u vragen? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar saskialensinkart@gmail.com.