Wat zie je als je naar boven kijkt?

Boomtoppen, daken van huizen en vooral lucht, wolken, oneindig veel lucht. Fascinerend hoe je zoveel lucht ziet. Het geeft letterlijk lucht, adem en vrijheid.

Kijk naar boven en ervaar het!

Dit schilderij is geselecteerd voor een kunstwedstrjd Vrij! Samen met 29 andere kunstenaars laat ik in dit schilderij mijn interpretatie voor vrijheid zien. Kom kijken! expositie van 8 tot en met 18 april 2022, bekendmaking winnaar 10 april 2022.

Impressie van de werkelijkheid

In 2014 is Saskia Lensink afgestudeerd aan de Kunstacademie (Wackersacademie, Amsterdam) voor figuratieve kunst. Zij schildert landschappen, portretten en stillevens. Geïnspireerd door impressionisten, expressionisten en realisten uit de 20e eeuw heeft ze een eigen handschrift ontwikkeld. Zij geeft haar impressie van de werkelijkheid. Kleur, sfeer en licht zijn daarbij belangrijke elementen. Op haar website ziet u schilderijen die zij in de afgelopen jaren heeft gemaakt

Neem contact op met Saskia Lensink

Wilt u liever een persoonlijk schilderij? Neem contact met haar op en geef uw wensen aan. Dan worden de mogelijkheden besproken.

Voor portretten werkt zij bij voorkeur naar levend model. Is dat niet mogelijk? Dan is het handig om schetsen en/of goede foto’s te hebben voor het maken van het portret.

Voor landschappen werkt zij bij voorkeur plein-air. Dat betekent dat zij eerst een paar schetsen maakt, die ze met u bespreekt, waarna zij aan het uiteindelijke schilderij gaat werken.

Wilt u een muurschildering voor een kinderkamer? Of een groot schilderij met bloemen? In overleg met u maakt zij een schets. Deze bespreekt zij met u. Zij werkt de schets dan in een paar dagen uit op de kinderkamer.