• Home
  • Groot schilderij met bloemen

โœ“ Gepersonaliseerde kunst

โœ“ Unieke kunstkaart

โœ“ Gespecialiseerd in maatwerk

Een groot schilderij met bloemen zorgt voor een vrolijke sfeer in huis. Met een schilderij heeft u voor altijd een mooi boeket bloemen aan de muur. Of zet het schilderij ergens in de ruimte neer. Voor de variatie binnenshuis verhangt u het schilderij eens in de zoveel tijd. Zo blijft het schilderij opvallend, in plaats van dat het een onderdeel van het standaard interieur wordt.

Bent u benieuwd naar de kunst van Saskia Lensink?

Een vrolijk groot schilderij met kleurrijke bloemen is leuk voor in huis

Bij Saskia Lensink koopt u verschillende “bossen” bloemen. Zij schildert verscheidene soorten bloemen. Zo hangt u op meerdere plekken een groot schilderij met fleurige bloemen op. Het zijn heel toegankelijke schilderijen die goed passen in uiteenlopende interieurs. U kunt ook een schilderij op maat laten maken, indien u dit wenst. Op die manier heeft u een schilderij van uw favoriete bloemen in de setting die u wilt.

Haal de natuur naar binnen

Met een groot schilderij met bloemen brengt u de natuur in huis. Voor de afwisseling is het ook leuk om andere landelijke schilderijen te kopen. In het ruime aanbod van Saskia vindt u verschillende schilderijen. Koop bijvoorbeeld een:

Heeft u de zomer in uw bol? Bestel een fleurig schilderij!

Koop een groot schilderij met bloemen uit haar atelier in Amsterdam. Geef het cadeau aan iemand of hang het bij u thuis op. Neem contact met haar op voor de verscheidene mogelijkheden. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar saskialensinkart@gmail.com. Saskia vertel graag welke schilderijen in haar ruime aanbod aanwezig zijn.