Al vele jaren houd ik mij bezig met schilderen in Amsterdam. Ik ben graag creatief bezig met verf en andere materialen. Tegenwoordig maak ik onder andere muurschilderingen en landschapschilderijen. In overleg zet ik uw wensen om in kunst. In mijn ruime aanbod vindt u veel van mijn bestaande schilderijen. Een schilderij koopt u dus eenvoudig of laat u door mij op maat maken.

Schilderijen in klein formaat

De afgelopen jaren maakte ik vaker kleine schilderijtjes met het formaat 20 x 20 centimeter. Ik houd enorm van vierkante vormen. Het kleine formaat is leuk om ‘even’ tussendoor te schilderen. Wel blijft het groot genoeg, waardoor ik op mijn eigen losse manier kan schilderen. Meestal neem ik dan mijn toevlucht tot stillevens van bloemen, fruit of groenten. Ik houd minder van stillevens. Toch vind ik het leuk om een stilleven te schilderen. Sommige verschillen in kleur, in licht en volume. Hierdoor lijken de schilderijen minder eenvoudig dan ik eerder dacht.

Ook grotere kunstwerken bied ik aan

Naast kleine schilderijen creëer ik graag grotere kunstwerken. Denk bijvoorbeeld aan een schilderij met bloemen. Deze hangt mooi in een serre of woonkamer. Na een tijdje hangt u het schilderij gemakkelijk eenvoudig op in een andere ruimte wanneer u hier behoefte aan heeft. Het is ook bijzonder om een muurschildering in huis te hebben. Dit type schildering blijft altijd mooi en geeft de kamer een unieke sfeer. Als een schilderij een te groot cadeau is, kunt u gaan voor een van mijn kunstkaarten. Zo geeft u mijn kunst weg op een toegankelijke manier.

Neem contact met mij op

Bekijk gerust mijn kunstwerken. Wenst u liever een persoonlijk schilderij? Neem dan contact op met mij, Saskia Lensink. Samen bespreken wij wat mogelijk is en waar u naar op zoek bent. Ik denk met u mee en help u graag aan het geschikte schilderij voor in huis.